ALLE SKAL IKKE TIL GARDERMOEN!

Spre flytrafikken på Rygge, Torp og Gardermoen i stedet for å legge alle eggene i en kurv. Det vil gi næringsliv og privatreisende mer fleksibilitet enn å sende alle til tidvis tåkelagte Gardermoen.

En tredje rullebane på Gardermoen vil koste 19.milliarder kroner og skal i følge Avinor gi store samfunnsmessige gevinster. Samtidig legges Rygge ned med all infrastruktur klar og minimale fremtidige investeringskostnader som operativ flyplass. Torp utenfor Sandefjord går så det suser og er til stor samfunnsnytte for regionen rundt.

Våre valgkåte og investeringsvillige NTP politikere bør tenke hva som er best for nasjonen Norge og lage en god plan for flytrafikken. Eller skal de borgerlige spille denne ballen også i fanget på Senterpartiet ?

Ved å spre flytrafikken på tre flyplasser vil man samtidig stimulere jernbanetrafikken til Østfold og Vestfold. De 19 milliardene vil gjøre større nytte der.

De ekstra timene i bil eller tog til Gardermoen kan utnyttes bedre på jobben eller under dyna. Kortreist jobb og søvn har også sin verdi. Også om man bor i Fredrikstad eller på Notodden. Alle skal ikke til Gardermoen.