ARENDALSUKE OG REDAKSJONELLE NYHETER

Næringspolitikk.no vil starte produksjon av næringspolitiske nyhetsreportasjer. En ”utbredt sak” hver uke, hvor vi vil gå dypt inn i en næringspolitisk problemstilling vinklet i flere artikler.

Næringspolitikk.no har siden starten 1.februar i år publisert flere enn 150 debattartikler og lederkommentarer. Våre forfattere har vært statsråder, statssekretærer, stortingsrepresentanter, politiske rådgivere, representanter for nærings- og interessepolitiske organisasjoner samt eksperter som lever tjenester til disse.

Nå er tiden moden for å gå videre. I begynnelsen av september vil vi starte produksjon av næringspolitiske nyhetsreportasjer. Vi vil rykke ut og skrive om viktige nærings- og interessepolitiske problemstillinger der de finner sted og ”tømme sakene” i flere artikler.

Næringspolitikk.no er tilstede i Arendal under politikeruken. Her vil vi ta i mot og publisere debattartikler og hente inn tips til flere av de sakene vi vil produsere i høst. Mailadresse. redaksjon@naringspolitikk.no og mobil 920 64 011.

Vår markedssjef Torun Berg vil også være tilgjengelig i Arendal og presentere kommersielle tjenester som annonser, bekjentgjøringer og stillingsannonser. Torun treffes på mail :verdaervid@gmail.com og mobil 467 75 070.

Vi ønsker alle en riktig fin uke i Arendal!