ANNONSANE KJEM !

”Indianarane kjem” ble det ropt i NRK`s lørdagsbarnetime i 1970. Spenningen gikk over til glede når vi hørte hvor snille ”indianarane”  var. Den samme følelsen har redaksjonen i Næringspolitikk.no nå når ”annonsane kjem”.

Næringspolitikk.no har overlevd de første 8 månedene og håper å levere et stadig bedre produkt til våre lesere – Stortinget, Regjeringen, departementene, næringspolitiske foreninger og andre medier – når svangerskapsperioden på ni måneder er over.

Forutsetning for å ta Næringspolitikk.no videre er også inntekter. De kommer fra annonser. Vi ber derfor om litt toleranse mens våre redigerere justerer og finner riktig plass til annonsene mellom de fine debattinnleggene som kommer inn til oss.

Hvis noen skulle være interessert i å forsøke stillingsannonser eller andre formater utover de vi har i dag (og får i tiden fremover), er det bare å ta en telefon til vår markedssjef Torun Berg. Hennes kontaktinformasjon finner du i fanen ”om Næringspolitikk.no”.

Næringspolitikk.no er et tilbud til de som vil ha publisert et næringspolitisk budskap når og hvordan det passer for avsender. Vi deler i sosiale medier og sørger for at de som adresseres blir gjort oppmerksomme på budskapet.

Ta gjerne kontakt med oss om du har ideer til forandringer og forbedringer!